Снимка: PixabayГолям пожар в мюсюлманско духовно училище близо до столицата на Либерия

...
Снимка: PixabayГолям пожар в мюсюлманско духовно училище близо до столицата на Либерия
Коментари Харесай

Извънредно! Огромна трагедия шокира в света! При пожар са загинали

Снимка: Pixabay

Голям пожар в мюсюлманско духовно учебно заведение покрай столицата на Либерия лиши живота на 28 души - 26 деца и двама преподаватели, заяви канцеларията на либерийския президент, представена от Франс прес и ТАСС, написа novini.bg.

``
реклама

Според представителя на президентството Соло Келгбех починалите деца са били на възраст сред 10 и 20 години, а измежду починалите е имало единствено двама възрастни - учители на децата.

" Засега не знаем аргументите за пожара, само че ще бъде осъществено нужното следствие ", съобщи президентът на страната Джордж Уеа по време на посещаване на мястото на нещастието в предградието на Монровия Пейнсвил. Той сервира съболезнования на роднините на починалите.

Би Би Си, от своя страна, заяви че пожарът е избухнал в общежитието към джамията и са съумели да се спасят единствено двама възпитаници и един учител. Оцелелите са откарани в болница, показва Ройтерс.

По сведения на Би Би Си към момента е рано да се приказва за окончателното количество на жертвите, тъй като продължава разчистването на останките от пожара.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` П
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР